Ofset štampa je tehnika štampe gde se boja prenosi sa offsetne ploče na gumeni plašt, a sa njega na tabak papira.

To je indirektni postupak umnožavanja štampane forme na papirnu podlogu. Ceo taj postupak zahteva odredjenu pripremu, tačnije izradu ploča za kolorne fajlove i samim tim postoje fiksni troškovi koji isključuju isplativost malih tiraza, ali i sam postupak produkcije traje bar dva -tri radna dana.

Tehnika ofset štampe se koristi za štampu velikih i srednjih tiraža, i idealna je tehnika za sve štampane forme koje zahtevaju odredjenu preciznost, tehnike dorade prarcijalnim lakom ili ofsetnim lakom, stancovanje u krivolinijskim formama jer za raliku od digitalne štampe postoji mnogo manja odstupanja u kvalitetu otiska i samoj preciznosti štampane forme.

Tehnikom ofset štampe se rade brošure, katalozi, flajeri, memorandumi, srednji i veći tiraži vizit karti, lifleti, knjige…

Ako Vam je potrebna hitna isporuka štampe za isti dan u malim i srednjim tiražima, onda je pravo rešenje digitalna štampa na tabak ili digitalna štampa velikog formata.

Opremljeni smo četvorobojnom ofset B2 mašinom renomiranog brenda HIDELBERG čime garantujemo kvalitet štampanog otiska. Ova visoko produktiva mašina nam daje mogućnost da u kratkom vremenskom roku isporučimo vrlo zahtevne štampane forme, a posedujemo i sve potrebne doradne mašine kao i opremu za plastifikaciju čime smo u mogućnosti da ponudimo veoma konkurentne i tržišne cene ofsetne štampe.

Ako Vam je potrebna pomoć u definisanju posla, specifikacije materijala ili izrada probnih uzoraka (tabaka) u digitalnoj formi pre izrade tiraža, uvek smo spremni da izađemo u susret i pomognemo u zajedničkom poslovnom interesu.

Brošure, katalozi, koverte, memorandumi, papirne kese, fascikle i ostali reklamni štampani materijal možemo da uradimo različitim tehnikama štampe u zavisnosti od tiraža i specifikacije.